Van zorg en ziekte naar gedrag en gezondheid Beweging als bron voor een fit en vitaal leven

De Haere

De Haere

De wereld van de zorg verandert. We zien zorg en ziekte niet langer als vertrekpunt. Meer dan ooit richten we ons op gedrag en leefstijl. Gezond eten en bewust bewegen, om langer fit en vitaal te blijven.

Wat

Praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en gezond bewegen

Hoe

Van zorg en ziekte naar gedrag en gezondheid: beweging als bron voor een gezond & vitaal leven

Wie

Iedereen van van 0 tot 100 jaar rondom de veertien vestigingen

Waar

Oost-Nederland

Waarom

Om een nieuwe visie uit te dragen en zich te onderscheiden van de concurrentie die allemaal hetzelfde beoordelingscijfer scoren

Wanneer

Ontwikkelingen in de zorg vragen een andere benadering en invulling van het aanbod

Introductieverhaal

De wereld van de zorg verandert. We zien zorg en ziekte niet langer als vertrekpunt. Meer dan ooit richten we ons op gedrag en leefstijl. Gezond eten en bewust mbewegen, om langer fit en vitaal te blijven.

De Haere, praktijk voor fysio- en ergotherapie, beweegt volop mee met die ontwikkeling. Met veertien vestigingen in dorpen en wijken staat De Haere midden in de samenleving. Met therapieën, behandelingen en programma’s dragen de specialisten van De Haere bij aan het welzijn van oude en jonge mensen.

De propositie “In beweging met De Haere” is de basis voor een strategisch plan om deze filosofie uit te dragen. Middels een frisse nieuwe huisstijl en een toegankelijke, vraaggestuurde website wordt de herpositionering zichtbaar.

Mooie verhalen uit de praktijk vertellen over de beweging die De Haere maakt in de mensen. Centrale boodschap: bij De Haere vind je alles om jou te helpen verantwoord te bewegen. Vandaag, morgen en over tien of twintig jaar. Mensen helpen om langer fit en vitaal te blijven, dat is wat De Haere elke dag beweegt.

Credits

Technische realisatie Brandcube
Fotografie Niek Erents
Copywriting Inez Kampman

Onze rol

  • Visie en strategie
  • Merkidentiteit
  • Visuele identiteit
  • Merkverhaal en schrijfwijzer
  • Beeldtaal
  • Huisstijlontwikkeling
  • Concept pilot vestiging
  • Webdesign
Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66