01 Onafhankelijk

Uniek en zonder concessies

One size fits all? Niet als het over marketing gaat. Want elk merk is uniek – en dat is maar goed ook. Daarom zijn en blijven we onafhankelijk, kijken voorbij de standaardoplossing.

In het doorgronden van organisaties en identiteiten, daar zit onze kracht. Onze kennis is breed en op strategie, ontwerp en concept erg diep. Die kennis is de basis voor doordachte plannen en passende vormgeving. Uniek en zonder concessies.

02 Vrijheid

Ruimte om ideeën te bedenken en verbanden te leggen

Creatieven komen tot hun recht als ze de vrijheid hebben hun werk zelf in te delen. En dat is niet altijd in uren te vangen.

Want creativiteit ontstaat niet alleen op kantoor, maar vaker juist onder de douche, op de fiets, bij het lezen van boeken of in de kroeg.

Daarom werken we niet op basis van uren, maar met vaste prijzen. We gunnen onszelf de ruimte ‘in de kop’ om nieuwe ideeën te bedenken en verbanden te leggen. En daarom bewegen we ons niet alleen op kantoor, maar vinden we inspiratie in de rust van het Vechtdal of de drukte van een stad. Omdat dat de kwaliteit van ons werk ten goede komt.

03 Symfonie

Verbanden leggen, analyses maken en met elkaar verbinden

Iedereen weet hoe een orkest samenwerkt, waar de hoorn accenten zet op dramatische stukken in filmmuziek en waar de strijkers je tot ontroering kunnen brengen.
Allemaal zijn ze onderdeel van het grote geheel.

Precies zo componeren wij onze eigen symfonieën. Analyseren, verbanden leggen en losse elementen aan elkaar koppelen, tot het plaatje compleet is. Want dat is voor ons de kern van ontwerpen. Waar strategie, concept, design en een businessmodel de elementen van het muziekstuk vormen. De symfonie van jouw merk, een harmonieus geheel waarmee we samen jouw publiek in vervoering brengen!

04 Aandacht

Gerichte focus, bewustzijn en oprechte interesse

We nemen niets serieus, behalve jou en ons werk. Aandacht gaat over gerichte focus, over bewustzijn, oprechte interesse en het scheiden van kwantiteit en kwaliteit. Oog voor de details en het grote geheel.

Aandacht betekent ook lol hebben in je werk en energie overhouden voor je privéleven. Want wie lekker in zijn vel zit presteert beter. Voor onszelf, maar nog meer voor jou. De balans tussen in- en ontspanning zeg maar.
Oprecht empathisch bereiden we ons altijd uitgebreid voor, doen we ons best om je thuis te laten voelen. Want als je bij ons op visite komt, zul je het goed hebben.

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66