De kick van het ontwerpen Amy

Die ene kleine gedachtegang die ineens in je opkomt, waarvan je direct weet dat daardoor alles op z’n plek valt. Het moment waarop dat ene idee ontstaat is het allerbeste, maar ook meest verslavende moment. Je wil dan alleen nog maar dat idee tof gaan uitwerken. De kick die daarin zit, dat is waarom ik graag ontwerp.

Ik was als kind geïntrigeerd door mensen met een creatieve passie. Creatieven verdwijnen in een soort eigen wereldje. Met gedrevenheid en precisie werken ze naar een eindresultaat en dat vind ik zo mooi.

Ik kon mezelf als kind ook urenlang vermaken binnen een vierkante centimeter op mijn papier. Tijd bestaat dan niet, alleen nog dat beeld in je hoofd. Dat gevoel wilde ik meer ervaren. Daarom heb ik de opleiding Graphic Design gevolgd aan de ARTEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Uren en nachten doorgewerkt aan ideeën en opdrachten. Ik ging erin op.

Het juiste gevoel overbrengen De essentie van een merk Amy

Ik geloof erin dat we samen bij JA! waarde kunnen toevoegen aan iemands leven op kleine of grote schaal en bedrijven een nieuw perspectief kunnen geven.

Visueel en inhoudelijk het juiste gevoel overbrengen om de essentie van een merk uit te dragen. Daarbij vind ik het mooie aan ontwerpen dat je je steeds weer in nieuwe mensen en informatie verdiept. Met elke opdracht breid je je kennis uit en leer je nieuwe manieren van kijken.

Ontwerp Altijd in beweging Amy

Naast mijn werk krijg ik energie van koken in alle simpelheid, kapot gaan tijdens het sporten, het gezellig hebben met de lieve mensen om mij heen en projectjes die ik doe voor de fun.. dit kan het ontwerpen en maken van meubels zijn, maar ook gewoon relaxed even tekenen.

Ik vind het mooi om te zien dat iedereen binnen JA! op z’n eigen manier creatief is. Ik merkte meteen dat het super waardevol is dat we zo dicht naast elkaar werken en denken. Als team altijd streven naar het maken van een lekker beeld dat van alle kanten klopt. We houden elkaar scherp, daardoor is JA! altijd in beweging.

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66