Eigenlijk is mijn vak heel makkelijk; gewoon ogen open en zien ontwerp

Mensen zijn beelddenkers. Van nature visueel ingesteld. Als we iets zien, hebben we daar direct een gevoel of een gedachte bij. Aan mij de taak om de essentie van een merk te vatten in een visuele identiteit, die precies dát passende gevoel oproept.

JA! is het bureau dat ik altijd voor ogen had. Scherpe strategische fundamenten als basis voor creatie. Onderbuikgevoel blijft belangrijk, want ons vak is zintuiglijk tot en met, maar om écht het verschil te kunnen maken en tot passende communicatieconcepten te komen is onderbouwing essentieel.

Daarnaast zijn we heel erg bewust van wie je als persoon bent. Karakters die matchen zijn essentiële pijlers voor succes. Met collega’s onderling, maar ook met opdrachtgevers.

Want we gaan voor langdurige samenwerkingen en diepe relaties. Alleen op die manier help je elkaar écht verder.

Art director Scherpe strategische fundamenten als basis voor creatie Ontwerp

Ik ontwikkel visuele strategieën en werk ze uit tot een kloppend, begrijpelijk geheel. Te beginnen bij de basics: logo, huisstijl, kleur, beeldtaal en typografie. Zo ontstaat een visuele identiteit.

We vertrekken vanuit eerder gemaakte strategische keuzes, waarbij vaak direct al een globaal idee ontstaat. En dan is het passen en meten, mixen en matchen. Tot het klopt aan alle kanten. Dat vertalen we vervolgens door naar concrete middelen: on- en offline media, de identiteit die zichtbaar en herkenbaar wordt in ieder contactmoment.

Zintuigen uit! Horen, zien en voelen ontwerp

Ik heb een onstilbare honger naar design in zo ongeveer alles wat ook maar vaag te maken heeft met visuele identiteit en vormgeving.

Inspiratie vind ik dan ook overal. Dat kan zijn uit indrukwekkende documentaires en series of mooi digitaal werk op één van de vele designsites. Ik ben vaak typografisch gedreven, vanwege mijn voorliefde voor de oude meesters van typografie. Daarnaast haal ik inspiratie uit het meest diverse genre in de muziek; metal 🤘, van pikzwart tot super kleurrijk 😉

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66