Om anderen enthousiast te maken moet je het eerst zelf zijn Dennis

Ik hoor graag verhalen van bevlogen mensen, die werken en ondernemen vanuit passie. Die verhalen zijn altijd interessant. Ik ben ervan overtuigd dat goede marketing in de basis oprecht is: om anderen enthousiast te maken moet je het eerst zelf zijn. Het vastleggen van mooie verhalen en de kern van een merk vangen in een concept of pay-off, dat is mijn werk.

De liefde voor letters, woorden en zinnen zat er al van jongs af aan in. De opleggers van de vrachtauto’s op mijn kindertekeningen werden voorzien van merknamen mét de bijbehorende pay-off.

Aan knutselwerkjes op school besteedde ik liefst zo min mogelijk tijd, maar als mijn leraar zei ‘Schrijf er dan maar een verhaal over’ liet ik mijn fantasie de vrije loop.

Concept + copy Analyseren, kijken hoe het in elkaar zit Dennis

Daarbij heb ik een aangeboren neiging tot analyseren, kijken hoe het in elkaar zit en waarom het werkt. En het dan zelf willen maken. Van tekst en vormgeving tot muziek en cabaret. 

Uit alle beschikbare elementen de meest geschikte kiezen en ze op de meest effectieve manier combineren, dat is voor mij creativiteit. Zo schrijf ik bij JA! mijn teksten en denk ik mee over concepten, en knutsel ik in mijn vrije tijd met muziek als dj en producer.

Concept + copy Passie en gezond verstand Dennis

Als team zitten we, met verschillende individuen, op dezelfde golflengte. Passie voor ons vak en altijd blijven leren.

Trends volgen en nieuwe methoden toepassen, maar daarbij altijd je eigen gezonde verstand blijven gebruiken. Positief, energiek en gezond eigenwijs. Kritisch op ons werk en pas tevreden als het van alle kanten klopt.

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66