Dit is mijn passie en mijn grootste hobby Erwin

Als kind hield ik er al van om dingen te maken. De theorievakken op school interesseerden mij niet heel erg, maar de creatieve vakken wel. Elk schriftje stond vol met tekeningen.

Ik begon logo’s te ontwerpen en YouTube-filmpjes te kijken over programma’s waarmee vormgevers werkten. Zo leerde ik langzamerhand het vak. Ik ben erg leergierig als het gaat om nieuwe programma’s en nieuwe stijlen. Dit is mijn passie en mijn grootste hobby. Het fijne hieraan is dat ik bijna nooit het gevoel heb dat ik aan het werk ben.

Opleiding en vrije tijd Series, sport en skivakanties Erwin

Momenteel volg ik versneld de opleiding Mediavormgeving op Landstede Harderwijk. In mijn vrije tijd luister ik veel muziek, spreek ik graag af met vrienden, kijk ik series, sport ik ook een paar keer per week en ontwerp ik voor mijn eigen klanten. Daarnaast mag ik graag reizen en ben ik het liefst elke dag op wintersport 🙂

Verder komen in het vak Toplocatie om te leren Erwin

Bij JA! voel ik me thuis. Ik ervaar hier geen prestatiedruk, heb niet het gevoel dat ik me anders moet voordoen dan dat ik ben. Als ik er even niet uitkom is dat geen probleem. Hulp van collega’s is hier vanzelfsprekend. Naast mijn school is dit een toplocatie om veel te leren en verder te komen in het vak.

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66