Als je bedrijf groeit of verandert, verandert ook je marketing Jasper

“One size fits all” bestaat niet in marketing. Het gaat niet langer over creating a myth and selling it, maar over finding your truth and sharing it.

Juist in dynamische tijden, waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het de kunst om je focussen op de lange termijn en jouw toegevoegde waarde. Zoals we met JA! ook echte toegevoegde waarde willen leveren.

Daarom gaan we voor diepe relaties en langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers. En geven we vrijheid en creativiteit de voorkeur boven snelheid en efficiency ten koste van alles.

Samen met ondernemers het verschil maken Betekenis geven aan je bedrijf Jasper

Als collectief hebben we de ambitie om samen een mooi, prestigieus bureau neer te zetten. Onafhankelijk advies in combinatie met een brede oriëntatie, diepe kennis van strategie, branding en positionering. Samen met ondernemers het verschil maken, betekenis geven aan het bedrijf, daar ligt voor mij de uitdaging.

Strategisch en tactisch denken Altijd al willen ondernemen Jasper

Als jongetje schreef ik boeken vol met eigen bedrijfjes en voetbalelftallen. In plaats van FIFA speelde ik Football Manager.

Dat strategisch en tactisch denken pas ik tegenwoordig dagelijks toe in mijn werk. Ik lees veel boeken en blogs, volg trends en kijk docu’s om te begrijpen waar het met de wereld naartoe gaat. Omdat dat directe invloed heeft op hoe we marketing inrichten en ervaren.

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66