Controle houden en zorgen dat alles volgens planning verloopt Marith

In juni 2018 heb ik de opleiding Communicatie afgerond. Ik heb destijds voor deze opleiding gekozen vanwege de combinatie van het sociale en het zakelijke aspect. Dus sociaal bezig zijn, maar wel met een zakelijke tint. En omdat ik van mening ben dat marketingcommunicatie echt het verschil kan maken voor bedrijven, heb ik me in die richting gespecialiseerd.

Als persoon ben ik een type dat graag de touwtjes in handen heeft: controle houden en ervoor zorgen dat alles volgens planning verloopt. In het derde leerjaar heb ik stage gelopen op de PR-afdeling van een grote modeketen, waar ik veel zaken mocht regelen. Ik ontdekte dat ik dat echt leuk vind!

Projectmanagement Het verschil maken bij je doelgroep Marith

Tijdens mijn afstudeerstage raakte ik verder geïnteresseerd in positionering en branding. Hoe kun je als bedrijf of organisatie het verschil maken bij je doelgroep en daarbij onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrenten?

Om dat uiteindelijk door te vertalen in communicatie waar een bewuste gedachte achter zit, dat vind ik vet! Voor mij zijn dit vaak de boodschappen die er het meest uitspringen.

Projectmanagement Nuchter, energiek en gedreven Marith

Toen ik afgestudeerd was probeerde ik mij de ideale werkplek in te beelden. Ik kwam er al snel achter dat dit in een nuchter en energiek team moest zijn. En die plek heb ik nu gevonden bij JA! De gedrevenheid die hier heerst vind ik heel tof, iedereen gaat echt voor een zo goed mogelijk resultaat. En dat doen we samen!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vriendinnen. Ik vind het heerlijk om de stad in te gaan of een festival mee te pakken! Daarnaast ben ik ook elke zaterdag op het voetbalveld te vinden.  

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66