Concept + copy Dennis
van Oenen

Het vastleggen van mooie verhalen en de kern van een merk vangen in een concept of pay-off, dat is mijn werk.

Strategie Jasper
Fransen

Focussen op de lange termijn en jouw toegevoegde waarde. Samen met ondernemers het verschil maken, betekenis geven aan het bedrijf, daar ligt voor mij de uitdaging.

Art director André
Hofsink

Als we iets zien, hebben we daar direct een gevoel of een gedachte bij. Aan mij de taak om de essentie van een merk te vatten in een visuele identiteit, die precies dát passende gevoel oproept.

Ontwerper Roy
Monteiro

Echt goede ontwerpers zijn schaars en bij JA! heb ik het gevoel dat we elkaar onderling echt begrijpen. Wij zien dingen die een ‘normaal’ mens niet ziet.

Ontwerper Erwin
Luijendijk

Ontwerpen is mijn passie en mijn grootste hobby. Naast mijn school is dit een toplocatie om veel te leren en verder te komen in het vak.

Art director Amy
Besten

Het moment waarop dat ene idee ontstaat is het allerbeste, maar ook meest verslavende moment. De kick die daarin zit, is waarom ik graag ontwerp.

Projectmanagement Marith
Vonder

Controle houden en ervoor zorgen dat alles volgens planning verloopt. Als persoon ben ik een type dat graag de touwtjes in handen heeft.

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66