Tot in elk detail Roy

Op de basisschool maakte ik kennis met de reclamewereld en dacht… daar wil ik ook aan meedoen! Ik was altijd al veel bezig met tekenen en heb ook extreem veel met Lego gebouwd, eigen creaties en nagebouwde figuren die klopten tot in elk detail.

Ik heb de opleiding Grafisch Vormgever in Enschede gevolgd en direct daarna kon ik bij een bureau als designer aan de slag. Na vijf jaar werd het tijd voor iets anders en ging ik als freelancer voor verschillende opdrachtgevers werken, waaronder JA!

Met André en Jasper had ik al eerder samengewerkt en de hernieuwde kennismaking beviel van beide kanten dermate goed dat ik hier nu twee dagen in vaste dienst ben.

Vormgeving Bewust genieten en de wereld zien Roy

Ik probeer heel bewust te genieten van het leven en dingen van de wereld te zien.

Ik ben al bijna tien jaar samen met mijn vriendin Nina. Zij is Kroatisch en samen hebben we een leuk huisje in Bosnië, midden in de bergen en bossen. Slecht internet en geen fuck te doen, oftewel een prachtige omgeving om tot rust te komen.

Vormgeving JA! voelt als een vriendenclub Roy

Echt goede ontwerpers zijn schaars en bij JA! heb ik het gevoel dat we elkaar onderling echt begrijpen.

Wij zien dingen die een ‘normaal’ mens niet ziet. Maar dat geldt denk ik ook voor de andere collega’s. Dit team voelt als een vriendenclub en ik leer nog elke dag.

Werkwijze

Bekijk contactgegevens
Lokaal 1 Hardenberg
De Kastanjehof

Midden in het centrum van Hardenberg, in het meest authentieke gebouw dat je er vindt, hebben we een prachtplek gevonden. Een werkruimte en knusse huiskamer in één, waar we optimaal kunnen werken aan doordachte plannen en prachtige ontwerpklussen. 

Lokaal 1
Lage Doelen 2,
7772 BL Hardenberg

koffie@wijzijnja.nl

Kom eens langs! Even bijkletsen, sparren of gewoon voor een goeie bak koffie.
Vinden we gezellig! We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

085 - 303 81 66