fbpx

Succesvolle organisaties die opvallen in hun markt, bouwen constant aan hun merk.

Een sterk merk bouwen begint met een goed verhaal. Een verhaal dat vertelt wat jou uniek maakt, wat je ambitie is en hoe jij het verschil maakt voor je doelgroep. Dat verhaal verdient het om gehoord te worden – en dat is waar we je graag mee helpen.

Omdat elk verhaal anders is, werken we hard om steeds die ene, best passende oplossing te vinden. Open, eerlijk en onbevooroordeeld gaan we met je in gesprek. Stellen kritische vragen en durven dóór te vragen. Tot we de kern van het vraagstuk doorgronden.

Van daaruit ontwikkelen we een doortimmerd strategisch concept, dat we vertalen in onderscheidend design en rake content. We zijn dus consultant en reclamebureau in één, leveren het plan én de praktische invulling. Omdat we geloven dat het één niet zonder het ander kan.

Whitepaper

Het merk als succesfactor voor iedere organisatie

Bouwen aan houvast voor je hele organisatie? Je merk is je motor. In deze eenmalige, exclusieve whitepaper ontdek je alles over onze kijk op merken bouwen.

Vraag de whitepaper aan

JA! bouwt aan je merk

Bijvoorbeeld in de vorm van een herpositionering, zoals we voor Larcom en Webstores hebben gedaan, een merkpositionering zoals die van Alleeninkt.nl en Cibap Next of een nieuwe naam met bijbehorend visueel concept – zie Stimmt. Als je verhaal staat, dan zorgen we voor aandacht en activatie via campagnes zoals die van Wildkamp en Beerze Bulten. Dat hoeft niet altijd gericht te zijn op nieuwe klanten en meer omzet, we bouwen ook aan je werkgeversmerk, kijk maar naar ICSadviseurs.

Meer hierover lees je in onze verhalen.

In vier stappen naar resultaat

Vragen? Antwoorden!

In workshops en sessies nemen we jouw merk onder de loep. Waar sta je voor, bereik je je doelgroep en met welke ambitie ga je de toekomst in? De uitkomsten van deze sessies leveren we op in een overzichtelijke rapportage.

Richting bepalen

Gewapend met zoveel mogelijk informatie (uit sessies, marktonderzoek en data-analyses) brainstormen we een aantal concepten op papier. Vervolgens bepalen we samen welke visuele richting en welk strategisch pad we kiezen.

Middelen ontwikkelen

Voor het ontwikkelen van specifieke middelen doen we een beroep op de vakmensen in ons netwerk: cameramensen, webdevelopers, fotograferen, marktonderzoekers en online specialisten. Toppers die we kennen en vertrouwen. Wij houden de regie en zorgen dat alles voldoet aan de hoge eisen die we aan ons werk stellen.

En… actie!

Als alles klaar is, wordt het tijd om de buitenwereld te bestoken met jouw kersverse verhaal. We ontwikkelen een effectieve activatiecampagne en blijven ook daarna actief: meten, bijsturen en blijven opvolgen. Zodat jouw mooie verhaal landt, daar waar je het wilt hebben.

Benieuwd wat onze aanpak is bij specifieke vraagstukken?
Vraag hier onze bedrijfspresentatie aan
Vraag aan